Spilonline.net - Din genvej til sjove spil online. Gratis spil og sjov på nettet.
Online Spil
> Puslespil
> Arkadespil
> Skydespil
> Sjove Spil
> Bilspil
> Sportsspil
> Julespil
 
Populære Spil
> Mahjong Line
> Minigolf
> Castle Attack
> Dragons Hexa
> Holy War
> Oversize
> Batman
> Spell Blazer
> Dogfight
 
Sjove Ting
> IQ Puzzles
> Sjove Gaver
> Solcelle Gadgets
> Legetøj og Spil
> Rubiks Cube
> Pynteting
 
Gode Links
> Gratis Spil
> 123 Games
> All Games
> Gamle Spil
> Pinball Spil
> Kanon Spil
> Sjove Billeder
> Julespil
> Julelege
> Skøre Spil
> Animationer
> 3D Puslespil
> Sjove Dyr
> IQ Spil
> Driver World
> Spil Siden
> Gaveideer

Puzzles

Køb hjernevridere i træ, metal og plastik. Et puzzle, hvor man får trænet hjernegymnastik og samtidig en sjov gaveide og god underholdning til lange rejser, camping og andre steder, hvor man skal fordrive tiden. Se flere puzzles og køb hos IQ Leg' webshop.

 

bon voyage puzzles

Bon Voyage Puzzles

Disse gåder er perfekte som lomme eller rejse puslespil. Løs dem på ferien eller mens du venter på din næste forbindelse. 9 forskellige puslespil i 3 sværhedsgrader, hvor 1 er let og 3 svær. Sjov ide som farvel gave. Det vil give modtageren noget at huske dig for, hver gang de pusler med det.

 

crystal puzzle

Crystal Puzzle - Blue Bird

Dril din hjerne og glæd dine øjne, med det sjove krystal lignende 3D puslespil, Blue Bird. De unikt formede plastik brikker er med til, at gøre dette puslespil til en flot dekoration i ethvert rum. Lad dig dog ikke narre, denne gåde er sværere end den ser ud!

 

cheese cube puzzle

Cheese Cube Puzzle

2 lags cylinderformet professorterning, som også er kendt under navnet cheese cube. Terningen har en anderledes måde at blive løst på fremfor den traditionelle rubiks terninger.

 

pyramide viskelæder puzzle

Viskelæder Pyramide Puzzle

En farverig pyramide som er et puslespil og samtidig et viskelæder, som kan rette dine skrivefejl. Når du har brug for en pause fra det skriftlige, tager du stykkerne fra hinanden og samler dem igen.

 

cast puzzles

Cast Puzzles

Cast puzzles fra Hanayama er nogle puslespil der virkelig kan få din hjerne på arbejde. Puslespillene findes i 6 levels, hvor de sværeste kan tage fra dage til måneder at løse. De er lavet i metal og høj kvalitet og mange af dem er flotte som pynteting til hjemmet.

 

pyramide puslespil

Pyramide Puzzle

Dette flotte pyramide puslespil består af 10 foskellige træ brikker, og er noget af en udfording at løse. Kan du samle de 10 brikker til en pyramide uden at miste din tålmodighed?

 

cube puzzles

Rubiks Cube

Rubiks terningen var et stort hit i starten af 1980'erne, og er idag stadig populær. Bland terningen ved at dreje rundt i forskellige retninger. Derefter skal den løses, så alle 6 flader får hver sin farve.

 

globe puzzle

Globe Puzzle

En flot globus puslespil, der består af 72 brikker, som sidder fast på en magnetisk kugle. Det er et puslespil som samtidig er flot at have stående til pynt. Puslspillet står på en sokkel, hvor det er muligt at lasergravere i.

 

iq puzzle

IQ Puzzle

Denne kugle er et sjovt og anderledes puslespil. Det består af 16 brikker, som skal samles rundt om en magnetisk kugle. Der er 4 mulige kombinationer, så det kan godt tage sin tid at finde den rigtige løsning.

 

happy cube

Happy Cube

Happy Cube er genialt og samtidig simpelt for alle aldre. Puslespillet er lavet af skum og er både et 2D og 3D puslespil. Metoden er enkel: med 6 brikker skal du først bygge en 3D terning, derefter sætte dem tilbage i rammen. Pakken indeholder 6 terninger med hver sin farve og sværhedsgrad.

 

addict a ball

Addict a Ball

Har du evnerne til Addict a Ball? Vrid, drej og vip den gennemsigtige kugle i forskellige retninger for at lede den lille metalkugle gennem udfordrende forhindringsbaner. Tålmodighed, udholdenhed, håndkoordination og samspil med dine øjne er hvad du skal beherske for at guide kuglen igennem labyrinten

 

marusenko sphere

Marusenko Sphere

Marusenko Sphere er et kugleformet  puslespil med 32 bevægelige dele som er inddelt i otte oktanter af tre vinkelrette snit og flytter sig ligesom en Rubiks terning. Kuglen findes i flere kombinationer med 2, 4, 6 eller 8 farver og fem sværhedsgrader.

Annonce

 

Kontakt

© Copyright Spilonline.net, 2013 - All rights reserved.