Spilonline.net - Din genvej til sjove spil online. Gratis spil og sjov på nettet.
Online Spil
> Puslespil
> Arkadespil
> Skydespil
> Sjove Spil
> Bilspil
> Sportsspil
> Julespil
 
Populære Spil
> Mahjong Line
> Minigolf
> Castle Attack
> Dragons Hexa
> Holy War
> Oversize
> Batman
> Spell Blazer
> Dogfight
 
Sjove Ting
> IQ Puzzles
> Sjove Gaver
> Solcelle Gadgets
> Legetøj og Spil
> Rubiks Cube
> Pynteting
 
Gode Links
> Gratis Spil
> 123 Games
> All Games
> Gamle Spil
> Pinball Spil
> Kanon Spil
> Sjove Billeder
> Julespil
> Julelege
> Skøre Spil
> Animationer
> 3D Puslespil
> Sjove Dyr
> IQ Spil
> Driver World
> Spil Siden
> Gaveideer

Legetøj og Spil

Her finder du et udvalg af udviklende legetøj og iq spil. Se mere spændende legetøj. Træn koncentration, motorik og udvikling

 

magisk slange

Magisk Slange

Den magiske slange kan omdannes til mange forskellige figurer, det afhænger udelukkende af dine evner! Lav en slange til en hund, en svane til en bold og mange andre figurer. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan lave.

 

solcelle robot

Solcelle Robot

Med dette 3 i 1 solcelle robot samlesæt kan du bygge en robot, en rullende tank eller en kravlende skorpion. Når solens lys rammer den bevæger den sig. Når man er træt af at lege med en stil, laver man bare en transformation og samler den næste.

 

dominobrikker

Domino Rally "Maxi"

Byg dine egne dominobaner med dominobrikker i træ. Pakken indeholder 560 brikker i 10 forskellige farver, som gør det muligt at lave nogle flotte opstillinger. Stil brkkerne op og nyd sekvensen af de væltende brikker.

 

saltvandsbil

Saltvandsbil

Smart lille bil som kan køre på saltvand. Dryp nogle dråber i bilen og den vil køre afsted i fuld fart. Bilen kommer som et samlesæt, der er nemt at samle.

 

rubiks race

Rubik's Race

Tempofyldt spil for 2 spillere, hvor fingrene og hjernen kommer i omdrejninger. Det gælder om at være først til at placere brikkerne i den rigtige position.

 

udgravningssæt

Udgravningssæt

Udgravningssæt med dinsaurer eller ædelsten gemt i gips. Mange timers underholdning med at grave sig frem til "skatten". Der medfølger værktøj til at udgrave.

 

solcelle legetøj

7 i 1 Solar Station

Et lærerigt solcelle samlesæt, hvor man skal samle nogle køretøjer som kan køre på solenergi. Der medfølger en ladestation, hvor man kan oplade et batteri med energi fra solen. Når batteriet er opladet monteres det blot på bilen, som vil køre indtil den trænger til en ny opladning. Giver en rigtig god forståelse om hvordan solenergi kan produceres, oplagres og bruges.

Annonce

 

Kontakt

© Copyright Spilonline.net, 2013 - All rights reserved.